Laatste nieuws

Nieuwe website

Dit is de nieuwe website van GETC. Momenteel werken we nog hard aan de invulling van onze... lees meer


Welkom op onze website!

GETC B.V. is een grote, internationale handelsonderneming met handelscontacten in meer dan 10 landen. Wij opereren in de fascinerende wereld van World Wide Trading in Technology-produkten. Hierbij moet je denken aan computers en toebehoren, TV's, camera's, Printers en huishoudelijke apparatuur. GETC B.V. maakt deel uit een grote organisatie die in 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grote spelers in de markt met een omzet van ca. 40 miljoen euro per jaar en 500 personeelsleden verspreid over de hele wereld.

Kort samengevat wij handelen. Wij zoeken wereldwijd naar handelsmogelijkheden en reageren er snel op. Wij hebben tot nu toe een basis van 100 tal zaken partners gevormd. Om deze zaken-relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij samen met gerenomeerde logistieke organisaties die in onze branche wereldwijd aktief zijn. Wij houden een grote assortiment aan voorraad van onze produkten, handhaven zeer strenge kwaliteitscontoles en gebruiken geavanceerde logistieke oplossingen om ervan zeker te zijn dat de produkten onze klanten op tijd en in goede orde bereiken  

Wij bedienen een specifieke internationale markt, namelijk snel bewegende technologische produkten. Wij zijn een van de markt leiders in onze branche.